Jamesu Cordenu više nije zabranjen ulazak u restoran u kojem je vrijeđao osoblje

Foto: EPA

JAMESU CORDENU više nije zabranjen pristup njujorškom restoranu Balthazar, objavio je vlasnik restorana Keith McNally, koji je ranije voditelja zbog ponašanja prema osoblju bio izbacio iz objekta i trajno mu zabranio ponovni ulazak.

McNally je odlučio poništiti zabranu nakon što se Corden javno ispričao u emisiji showa The Late Late Show.

"U žaru trenutka dao sam sarkastičan, nepristojan komentar o tome da je najbolje da ja skuham jelo. To je komentar zbog kojeg duboko žalim. Shvaćam da je teško biti ugostitelj. Godinama sam radio u smjenama u restoranima, cijenim svakoga tko radi taj posao", rekao je Corden.

Vlasnik se ubrzo nakon Cordenove isprike oglasio na Instagramu.

"Posljednja riječ", započeo je. "Sinoć u svojoj TV emisiji, James Corden se vrlo ljubazno ispričao za svoj ispad u Balthazaru. Treba biti pravi muškarac za to.

U prošlosti sam se ponašao puno gore od Cordena, ali nisam bio dovoljno čovjek da se ispričam. Iz tog razloga ću ukinuti zabranu Cordenu i umjesto toga nametnuti sebi zabranu. Neću dolaziti u Bathazar dva tjedna", napisao je.

"Vikao je kao lud"

Podsjećamo, vlasnik francuskog restorana Balthazar Keith McNally u njujorškom kvartu SoHo zabranio je ranije Cordenu ulazak u restoran zbog njegovog ponašanja.

"Nakon što je pojeo svoje glavno jelo, Corden je pokazao dlaku Balthazarovom menadžeru G., koji mu se zbog toga ispričao. Corden je bio vrlo odvratan prema G. i rekao: 'Daj nam novu rundu pića iste sekunde. Pobrini se i za sva naša pića dosad. Napisat ću vam negativnu recenziju!'" ispričao je vlasnik.

Drugi primjer glasi ovako: "James Corden je bio u Balthazaru 9. listopada sa svojom ženom na marendi. Tražio je vanjski stol te je dobio stol 301. Žena gosp. Cordena je naručila omlet od žumanjka s gruyere sirom i salatom. Nekoliko minuta nakon što su dobili hranu, James je pozvao njihovu poslužiteljicu, M.K., i rekao joj da je bilo malo bjelanjka pomiješanog sa žumanjkom.

M.K. je obavijestila menadžera G. Jelo je u kuhinji prepravljeno, ali je nažalost vraćeno s domaćim krumpirićima umjesto sa salatom. Tada je James Corden počeo vikati kao lud: 'Ne možete raditi svoj posao! Ne možete raditi svoj posao! Možda bih ja trebao ući u kuhinju i sam napraviti omlet.'

M.K. se ispričala i dovela G do stola. Vratio je jelo i nakon toga je sve bilo u redu. Dao im je promotivne čaše šampanjca da izgladi situaciju. G je rekao da je Corden bio ugodan prema njemu, ali odvratan prema M.K., koja je bila vrlo potresena, ali je profesionalno, kakva i jest, završila smjenu."

Voditelj nazvao vlasnika

Vlasnik restorana kasnije je otkrio da ga je Corden nazvao i ispričao mu se.

"Svatko tko je dovoljno jak da se ispriča nekom poput mene (i mom osoblju) ne zaslužuje da mu se zabrani ulazak bilo gdje. Posebno u Balthazar", napisao je na vlasnik Instagramu.

"Osjećam se čudno oko situacije s Jamesom Cordenom. S jedne strane, definitivno je zlostavljao moje osoblje, s druge strane, trenutno mi ga je jako žao", dodao je.

Pročitajte više