Jamieju Lannisteru izletio spojler za sedmu sezonu "Igre prijestolja"

Screenshot: Youtube

JOŠ UVIJEK nas mjeseci dijele od premijere sedme sezone Igre prijestolja, ali mnogi fanovi neumorno pretražuju internet u nadi da će otkriti neku sitnicu koja bi im pomogla predvidjeti moguće zaplete.

Kad se nekom od ljudi usko vezanih za seriju omakne spojler, eto veselja. Upravo to se dogodilo glumcu Nikolaju Coster- Waldau koji igra Jamieja Lannistera. Kad se njemu omakne spojler vezan za sudbinu drugog glavnog lika, internet naćuli uši.

U svom nedavnom intervjuu za The Daily Beast Nikolaj je govorio o novoj sezoni i "prosuo" nešto o sudbini sestre i ljubavnice svog lika, omražene kraljice Cersei.

Novinar ga je pitao da prokomentira scenu iz šeste sezone u kojoj Jamie u razgovoru s Edmureom Tullyjem priznaje svoju romantičnu vezu s Cersei.

"To volim kod Jamieja: izgubio je ruku, a samim tim i mogućnost da sama njegova prisutnost poljulja ljude, ali ostaje mu pamet. Nije poput svoje sestre i brata, ali proveo je cijeli život na bojištu i poznaje ljudske slabosti. A također zna kako je kad nekog bezuvjetno voliš jer bezuvjetno voli svoju sestru", rekao je Nikolaj i nastavio:

"Ionako nema drugih prosaca. Dobro, to baš nije točno, ali on mora zauzeti mjesto svog oca. Vau, umalo sam otkrio nešto iz sedme sezone."

Dakle, čini se da će u sedmoj sezoni Jamie dobiti konkurenciju s kojom će se morati boriti za Cerseino srce. Tko bi mogao biti misteriozni prosac? Teorije bez sumnje nastaju još dok ovo čitate, ali za konačan odgovor morat ćemo pričekati do ljeta.  

Pročitajte više