Janet Jackson iznenadila najvećeg obožavatelja, pogledajte njegovu reakciju

Screenshot: Twitter

U LIPNJU ove godine bivši vojnik KB Strawder Jr. s bratom je iznenadio oca i poklonio mu ulaznice za koncert njegove omiljene pjevačice Janet Jackson, koja ovih dana u sklopu turneje "Metamorphosis" nastupa u MGM hotelu u Las Vegasu. 

Video u kojem presretni otac skače od sreće ubrzo je postao viralan, ali pokazalo se da je to tek početak njegova nezaboravnog iskustva.

Strawderov otac posjetio je njezin koncert 10. kolovoza, a nakon showa jednoj je TV postaji ispričao svoje dojmove. "Najbolji dio mi je bio kad je sišla, kad smo je konačno ugledali. To je za mene vrhunac večeri", ispričao je oduševljeni obožavatelj ne znajući da mu se Janet Jackson skriva iza leđa. 

Pjevačica ga je potom prekinula usred rečenice, zagrlila i rekla: "To je jako slatko. Drago mi je što to čujem." Nakon početnog šoka obožavatelj se okrenuo i započeli su razgovor. "Sjećate se reakcije mog oca kad je na Dan očeva doznao da ide na koncert Janet Jackson u Las Vegasu? Pa, išli smo na koncert i dobio je još jedno iznenađenje", objavio je njegov sin na Twitteru.

Pročitajte više