Janica ljubavni život čuva od očiju javnosti. Zbog jednog dečka je prekinula karijeru

Foto: Igor Kralj/Marko Lukunić/Pixsell

JANICA KOSTELIĆ rodila je svoje drugo dijete. Iako još nije otkriven spol ni ime bebe, njezin brat Ivica Kostelić za Story.hr zahvalio je na čestitkama, a na pitanje kako se osjeća nakon porođaja kazao je da ne želi ništa otkrivati.

Vijest da je proslavljena skijašica trudna otkrivena je u srpnju, kada je bila u drugom tromjesečju. Janica se o trudnoći, kao i prvi put, nije javno oglašavala. Ona je oduvijek bila tajnovita kada je riječ o privatnom životu.

Zbog dečka se bila preselila u Rijeku

U doba najveće slave Janica je hodala s roniocem Borisom Ivančićem iz Rijeke. Nakon velikih pobjeda često je znala rukama na licu pokazivati ronilačke naočale, a mnogo puta je ljubila i lančić s privjeskom u obliku ronioca koji drži skiju.

Za vrijeme četverogodišnje ljubavi s Borisom Janica je prekinula skijašku karijeru, preselila se u Rijeku i tamo otvorila salon za uljepšavanje. Nakon prekida s Riječaninom započela je vezu s Nijemcem Danielom Haimerlom s kojim je provela godinu i pol dana.

Ranije otkrila da uživa u ulozi majke

O majčinstvu je u jednom od rijetkih intervjua prije tri godine govorila za HRT. Tom prilikom je otkrila da maleni Oskar još nije bio krenuo maminim stopama.

"Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi", rekla je i istaknula da uživa u ulozi majke. Na pitanje kako je biti majka, odgovorila je kratko: "Super!"

Pročitajte više