Janica snimljena u javnosti manje od mjesec dana nakon porođaja, šetala je bebu

JANICA KOSTELIĆ ovih je dana snimljena u šetnji s bebom koju je rodila krajem rujna. 

Bivša skijašica privukla je pažnju u šetnji zagrebačkom Tkalčićevom ulicom, a fotografije i video je objavio Cover Style. Izašla je u ležernom izdanju, a s Janicom je bila i prijateljica.

 

Podsjećamo, vijest o rođenju drugog djeteta za medije je potvrdio Janičin brat Ivica. Zahvalio je na čestitkama, a na pitanje kako se osjeća Janica nakon porođaja kazao je da ne želi ništa otkrivati.

Da je Janica trudna, saznalo se u srpnju, kada je bila u drugom tromjesečju. Janica se o trudnoći, kao i prvi put, nije javno oglašavala. 

Janica rodila sina Oskara 2019. godine

Početkom 2019. godine rodila je sina Oskara. Nakon toga povukla se iz javnosti. Vijest o prvoj trudnoći podijelila je samo s najbližim članovima obitelji i prijateljima te ju je tajila od javnosti. 

Janica rijetko u javnosti priča o privatnom životu, međutim, godinu dana nakon Oskarova rođenja otkrila je da je dječak vrlo zaigran i da joj je odlično u ulozi majke.

I prije rođenja Oskara bivša skijašica je više puta rekla da obožava djecu. Često su je fotografi viđali kako se druži s djecom svog brata Ivice Kostelića. 

Pročitajte više