Janko zlatni gumb dao pjevaču koji je oduševio žiri, poručili mu: Razvalio si

Screenshot: Nova TV

U ČETVRTOJ emisiji showa Supertalent pao je i četvrti zlatni gumb, a osvojio ga je pjevač Mark Bagarić.

Prije izlaska na pozornicu 27-godišnji Mark sebe je opisao kao tipa kojemu je izgled jako važan i zato trenira svaki dan, a pohvalio se i svojom novom frizurom.

Ispričao je i da je podrijetlom iz Hercegovine, ali je rođen u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same. Radi kao disponent u njemačkoj firmi za proizvodnju i distribuciju aluminijskih vrata, a uz glazbu, njegov hobi je nogomet i igra na poziciji golmana. Uz to, u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije, kojih, kako kaže, paralelno gleda 30-ak. 

Neki od najboljih trenutaka u životu su mu audicije u showovima Njemačka traži zvijezdu i njemački Supertalent.

Mark kaže da govori čak šest jezika - hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski, a najveća inspiracija u životu mu je glazba.

Nikada nije imao djevojku i priznaje da mu to teško pada te često razmišlja kada će naći onu pravu. Cilj mu je stvoriti obitelj, a za pet godina nada se da će biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi. 

"Ja bih isto pomalo želio biti u vezi, svatko ima svoje demone, ali moram biti pozitivan. Nadam se da ću naći pravu curu. Naravno da mi je bilo teško, nije bilo lako kad sam je i htio upoznati pa nije išlo, tu je bilo nekoliko pokušaja, ali nije bilo nikad da sam ušao u neku vezu, to mi je žalosno. Mogu ponuditi svoje srce, a najveće oružje koje imam je moj glas. Ovdje ću pokazati tko sam, a možda i nađem ljubav. Sudbina će odlučiti", ispričao je pred kamerama.

Kada se predstavio na pozornici i rekao da će pjevati, Maja Šuput je komentirala da ne izgleda kao pjevač, a skeptičan je bio i ostatak žirija, no onda ih je sve ugodno iznenadio.

Izveo je pjesmu Crazy Love Briana McKnighta i svojim glasom rastopio publiku i žiri, a Martina Tomčić je tijekom njegova nastupa zagrlila Janka Popovića Volarića i rekla mu da se zaljubila. Na kraju su se svi digli na noge i zapljeskali mu.

"Iz one ljušture izađe ovaj najljepši glas, čudo, jeste vi svjesni kako vi pjevate? Ta boja glasa je kao da sam slušala najčišći boy bend", poručila mu je Maja nakon nastupa, a Martina je njegovo pjevanje prokomentirala na njemačkom. Obje su zatim zaključile da nije bio u vezi zato što nikad nije pjevao djevojkama, a on je rekao da će ubuduće to uzeti u obzir.

"Meni je u Supertalentu super kad ne očekuješ da netko razvali, a on razvali ovako, odlučio sam vam dati jedan mali poticaj", kazao mu je Janko pa mu je dao zlatni gumb.

"Došao si kao aluminijski, a dolaziš kao zlatni", poručio je Marku voditelj showa Igor Mešin kada je napustio pozornicu.

Pročitajte više