Japanke Severinine omiljene marke razbjesnile ljude: "Preskupe i preružne"

Foto: Net-a-porter

LUKSUZNI brend obuće Gianvito Rossi našao se na meti kritičara zbog novog modela koji je predstavio, a radi se o japankama s visokom potpeticom. Osim dizajna koji su korisnici društvenih mreža prozvali sramotnim, ono što je još više zgrozilo sve je njihova suludo visoka cijena koja iznosi 455 funti, što je oko 3900 kn.

Dostupne u crnoj, smeđoj i bijeloj boji, japanke se prodaju na stranici Net-a-porter, a otkako su dostupne za kupovinu, na Twitteru su izazvale čuđenje i raspravu među korisnicima. "To je cijena koju nekome treba platiti da ih nosi?" napisala je jedna korisnica, ističući kako je dizajn besmislen i ružan, a cijela neopravdano visoka.

"Baš kad sam pomislila da ne bi mogla postojati neudobnija obuća od japanki, pojavi se ovo", "Zamisli da potrošiš više od 20 dolara na staromodan proizvod za koji ti nije potrebna vještina da ih izradiš, kao ni mnogo materijala", "Preružne i preskupe", bili su još neki od Tweetova o spomenutom paru obuće.

Ono što je začudilo mnoge je činjenica da je upravo taj brend izbacio takav bizaran dizajn, s obzirom na to njihovu obuću inače nose članovi kraljevske obitelji, uključujući vojvotkinje Meghan Markle i Kate Middleton te zvijezde poput Britney Spears, Chalize Teron, Christine Aguilere i Kim Kardashian. Također, među domaćim poznatim damama postoji jedna ljubiteljica ovog modnog imena, a riječ je o Severini Kojić.

Pročitajte više