Javila se obitelj žene Garetha Balea: "Ne možemo vjerovati što su napravili"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NOGOMETAŠ Real Madrida Gareth Bale i njegova dugogodišnja djevojka Emma Rhys-Jones vjenčali su se proteklog vikenda na Mallorci. Britanski mediji jučer su izvijestili da je velški nogometaš izrekao sudbonosno "da" u hotelu pred 60 najbližih prijatelja i članova obitelji, ali da je angažirao poseban tim specijalaca koji su osiguravali vjenčanje da se obitelj mladenke ne bi pojavila i napravila neku neugodnost.

Gareth i Emma odlučili su njezinu obitelj potpuno izostaviti s popisa gostiju, a razlog je taj što je većina njih ogrezla u kriminal te 27-godišnjakinja s njima ne komunicira. Njezin otac nedavno je izašao iz zatvora, ali nisu uspjeli izgladiti odnose. Na vjenčanju nisu bili ni Emmini djed i baka John i Eva McMurray koji su je odgajali dok su joj se roditelji bavili prevarama, pranjem novca i prodajom droge.

"Ne mogu vjerovati što su napravili. Očekivali smo pozivnicu za vjenčanje. Mi smo je odgojili, bio sam joj drugi otac dok je njezin ležao u zatvoru. Htjela je da je otpratim do oltara kada se bude udavala za Garetha", kaže Emmin djed John.

Inače, Baleovo vjenčanje se trebalo održati prošle godine u Toscani, ali je odgođeno zbog katastrofalnih odnosa u obitelji njegove supruge. Nakon što je izašao iz zatvora, Emmin otac počeo je živjeti s ruskom cvjećarkom, što je još više razbjesnilo njegovu kćer. Na vjenčanju u Toscani prošle godine trebala je pjevati Beyoncé, ali je cijela stvar propala.

Pročitajte više