Javio se vlasnik domene rijekepravde.hr: "Noćas sam imao ozbiljan razgovor..."

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Oglasio se vlasnik domene rijekepravde.hr koji je uputio poruku Peđi Grbinu i Andreju Plenkoviću. Za N1 je ispričao da je ovu domenu i još pet sličnih zakupio jučer oko 16 sati. 

"Sama ideja došla mi je još prošli tjedan, nakon što je Peđa izbacio teaser kampanju 'promjene dolaze', no htio sam biti siguran da će se vezati uz nju. Nakon što su se u SDP-u vezali uz ovaj slogan, bilo je samo pitanje provjere jesu li slobodne. Velike organizacije u izvanrednim situacijama kao što su naprasne koalicije često ne paze na detalje i standardni procesi često bivaju disruptiranima", ispričao je.

>>Netko je zakupio domenu rijekepravde.hr pa poslao poruku Grbinu i Plenkoviću

Kaže da ga još nitko iz SDP-a ili HDZ-a nije kontaktirao. Smatra da je za to još rano, ali ima, kaže, jednu drugu ponudu.

"Site je objavljen jučer navečer. No moram napomenuti da već postoji interes od treće strane. Imao sam ozbiljan razgovor sa samim decision makerima noćas u kasnim satima. Oni su stavili konkretnu ponudu na stol, ali smo dogovorili da je to fallback opcija ako se nitko ne javi do kraja mjeseca", ispričao je i dodao da ne može otkriti o kome je riječ.

Podsjećamo, anonimni građanin zakupio je internetsku domenu "rijeke pravde" nakon što je Grbin jučer je na press-konferenciji otkrio da će se njihova koalicija zvati Rijeke pravde. Na stranici je naveo uvjete za prodaju domena.

Pročitajte više