Jay-Z sinoć ponovio istu stvar kao Kanye 2009.? Govorom naljutio fanove Taylor Swift

Screenshot: YouTube

JAY-Z je na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja mnoge podsjetio na neslavni događaj iz 2009. godine. Naime, nakon što je preuzeo svoju nagradu Dr. Dre Global Impact za doprinos glazbenoj industriji, Jay-Z je prozvao organizatore Grammyja i žiri što njegova supruga Beyonce nikad nije osvojila priznanje za album godine.

Nekoliko trenutaka nakon toga nagradu za album godine dobila je Taylor Swift. Mnoge je gledatelje to podsjetilo na govor Kanyea Westa 2009. na MTV VMA dodjeli nagrada, kada je reper uzeo mikrofon mladoj Swift, koja je tad osvojila nagradu za najbolji spot, i poručio da je "Beyonce zaslužila tu nagradu".

"Ne želim osramotiti ovu mladu damu, ali ona ima više Grammyja od svih, a nikad nije osvojila album godine", rekao je Jay-Z. "Neki od vas će večeras otići kući i osjećati se kao da su pokradeni. Neki od vas bi i mogli biti pokradeni. Neki od vas ne pripadaju ovoj kategoriji. Kad sam nervozan, govorim istinu", dodao je, a kamere su snimile Beyonce u publici, pomalo nervoznog izraza lica.

Inače, Beyonce i Swift su godinama tvrdile da između njih nema zle krvi nakon incidenta s Westom, a mnogi nagađaju da će upravo Beyonce biti jedna od gošći na Taylorinom novom albumu. 

Pročitajte više