Je li Mariah Carey prestara i ocvala za golišave bikini fotke?

DA ITEKAKO ponosno nosi svojih 38 godina, Mariah Carey pokazala je na naslovnici američkog časopisa Vibe, s koje se smiješi u izazovnom kupaćem kostimu. Kreacije koje puno više otkrivaju nego skrivaju za Mariah su svakodnevica, a najprodavanija pjevačica u povijesti nema se namjeru, unatoč komentarima zlonamjernika, početi zakopčavati do grla. Ili bi ipak morala...?

"Nikad nisam bila za trenirke i tenisice. Moja su specijalnost visoke potpetice i haljine koje otkrivaju dekolte", rekla je nedavno o svom stilu Mariah Carey, koja je u nekoliko navrata proglašavana najgore odjevenom osobom u američkom šoubiznisu. Editorijalom u Vibeu htjela je, priznaje, svijetu pokazati svoju novu, vitkiju figuru, za koju se brine stroga francuska nutricionistkinja, koja je pjevačici potpuno promijenila život.

"Naučila me je da se hranu mora voljeti. Ona je opsjednuta vježbanjem, ako dva dana ne stignem u teretanu zbog nastupa, živčano me zove i dere se na mene. Zbog nje sam počela jesti hranu koja mi prije nikad nije pala na pamet. Nije toliko ukusna kao brza hrana na kojoj živim cijeli život, ali evo, ovo su rezultati", rekla je pjevačica o novoj liniji i još jednom golišavom editorijalu, zbog kojeg je vjerni anti-fanovi (da, Mariah ima i njih) na forumima mole: "Prestara si, obuci se!".

M.A.
Foto: Vibe

Pročitajte više