Je li McGregor zabio nož u leđa ženi koja je bila s njim kad nije imao ništa?

Foto: Guliver Image/Getty Images

CONOR McGregor našao se u središtu skandala nakon što se u tabloidima pojavila priča o njegovoj izvanbračnoj aferi s Terri Murray. Ta Britanka tvrdi da je McGregoru rodila kćer nakon što su imali avanturu za jednu noć, a sada želi DNK test kako bi se utvrdilo da je slavni borac otac njezine kćeri.

U javnost su procurile i fotografije bebe, a Murray tvrdi da je za trudnoću javila McGregoru koji je ostao nijem na njezine poruke. Kaže da nije htjela da sve dospije u javnost, ali nije imala drugog izbora jer živi s majkom, nezaposlena je i mora se sama brinuti o kćeri. McGregor odbija DNK testiranje i tvrdi da je djevojka spavala s njegovim prijateljem, a ne s njim.

Ako se priča pokaže istinitom, to će značiti da je Conor McGregor prevario ženu koja mu je bila najveća podrška u karijeri. McGregor i njegova supruga Dee Devlin zajedno su od 2008. godine. U početku su živjeli u predgrađu Dublina, u malom podstanarskom stanu koji su plaćali od naknade za nezaposlene. On je vrijeme provodio u teretani i na treninzima, a Dee se brinula da uvijek ima hrane.

"Stalno je govorila da ću postati najbolji na svijetu. Zbog njezine žrtve sam tu gdje jesam", rekao je McGregor jednom prilikom.

Pročitajte više