Je li ona kriva za Madonnin slom? Upoznajte zgodnu Roccovu maćehu

Foto: Instagram

I DOK Madonna pati i šokira svojim izjavama na koncertima u Australiji, na drugom kraju svijeta njezin Rocco uživa u novom životu u Londonu.

Sin kojega je pop kraljica dobila s filmskim redateljem Guyem Ritchiejem, izabrao je kako više ne želi živjeti u Americi sa svojom slavnom majkom.

Rocco se doselio u kuću u Londonu koju je inače kupila Madonna, a sada u njoj živi njezin bivši muž - sa svojom novom suprugom i njihovo troje djece.


Strani mediji raspisali su se kako je možda upravo zgodna Jacqui Ainsley razlog Madonninog sloma jer ne može podnijeti što ju je napustio njezin rođeni sin i ne želi živjeti s njom.

Izgleda da je najviše boli što su Rocco i Jacqui u dobrim odnosima, a upravo ju je 15-godišnji Rocco i dopratio do oltara kada se udavala za njegovog oca.


Iako su neki osporavali njezine talente, šuškalo se kako je prava flertuša koja je uspjela Guya smotati oko malog prsta. Jacqui je inače bivša manekenka, te je bila poznata po burnim vezama s poznatim muškarcima.

Guya je upoznala 2010. odmah nakon što se filmaš rastao od glazbenice. Njihova veza je brzo krenula, a u četiri godine Guyu je rodila tri sina. Prošle godine su se i vjenčali na svojem imanju.

Pročitajte više