Na modnoj reviji u Milanu manekenke gađali jajima i smećem, jedna se poskliznula

Screenshot: X

NA TJEDNU mode u Milanu održana je modna revija revolucionarnog branda AVAVAV, poznatog po bizarnim revijama. Ovoga puta otišli su korak dalje i priredili show na kojem je publika gađala manekenke juhom, jajima, korama banane i smećem. 

Publika gađala manekenke smećem

Dok su manekenke izlazile, na ekranima su se prikazivale poruke trolova koje je dizajnerica Beate Karlsson primala, a iako je publika u početku oklijevala gađati manekenke, što je revija više odmicala, to se više njih uključilo u proces, a na pisti je bilo sve više smeća, pa se jedna manekenka poskliznula.  

Na samom kraju revije dizajnerica Beate Karlsson izašla je i naklonila se publici, a zatim ju je suprug izvršne direktorice brenda pogodio pitom u lice. 

Revija je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, a zabavnih komentara nije nedostajalo. 

"Ovo im je vježba za New York, tamo su ulice pune smeća", našalila se jedna korisnica X-u, a druga se nadovezala: "I odjeća im je smeće." 

"Ovo je odvratno i pokazuje nepoštivanje prema modelima i publici", komentirala je treća, a četvrta upitala: "Što se dogodilo s modnim revijama? Prije je fokus bio na odjeći, a ne na nekim smicalicama." 

 

Pročitajte više