Je li vam poznat dečko zastupnika Hajdukovića? Evo odakle ga znate

Foto: Instagram

SABORSKI zastupnik SDP-a Domagoj Hajduković trenutno je na ljetovanju sa svojim 13 godina mlađim dečko Matijom Štainerom, odakle su i podijelili selfie. 

Ako vam se mlađahni Matija učinio poznatim, u pravu ste. Javnosti se predstavio u posljednjoj sezoni Big Brother kuće koja se emitirala 2018. 

Sudjelovanje u Big Brotheru

Matija je tad imao 24 godine, a u to je vrijeme bio u trogodišnjoj vezi. Na svom je Big Brother profilu naveo da se u show prijavio jer misli da je prirodno zabavan te da će gledatelje nasmijavati. Također je naveo da ne voli ljude koji čitaju novine, gledaju vijesti i pričaju ''o svim mogućim glupim temama" te da ga ljuti kad mu netko pametuje i govori što treba raditi.

"Privatno sam jako konzervativan, vjerujem u neke moralne stvari, ne volim golotinju, ne volim prostote", rekao je o sebi mladi Osječanin. 

"Ljubav je za mene najvažniji faktor u životu", istaknuo je tad. 

Teško odrastanje

U showu je pričao i o svom teškom djetinjstvu te otkrio da je često bio gladan. 

"Najgore što pamtim je kada smo u kući imali pola starog kruha. Tada sam razmišljao hoću li ga pojesti odmah kad me uhvatila glad ili da trpim glad pa da ga pojedem kada sam jako gladan. Puno puta nisam niti jeo jer kada ne jedeš, stvori ti se čudan osjećaj u trbuhu i s vremenom te prođe želja za glađu", pričao je u showu. 

Teška financijska situacija njegove obitelji ga je opterećivala i tijekom školovanja. 

"Između ostalog, bio je problem što me moji nisu mogli financirati. Karta je bila 600 kuna i mama nije imala novaca, što je uvijek govorila. Neću zaboraviti ni kada mi se profesorica smijala u lice jer si onda nisam mogao priuštiti USB za potrebe škole", također je otkrio dok je bio u BB kući. 

U showu je Matija proveo mjesec dana, a pri izlasku se požalio na ponašanje nekih od sustanara te ustvrdio da je nepravedno izbačen. 

"Nikola mi je rekao da mrzi gejeve i non-stop me vrijeđao. Na kraju dana njegovo vrijeđanje i vrijeđanja ostalih stanara trebali su rezultirati izlaskom bez odluke gledatelja, ali što je, tu je, navikao sam na uvrede", rekao je Antoniji Blaće prilikom izlaska iz kuće. 

Pročitajte više