"Je*ala te kava": Srbin u manje od minute objasnio što će biti ako nastavite izlaziti

Video: Milan Jovanović

SRPSKI bodybuilder i pisac Milan Jovanović razljutio se na neodgovorne sugrađane koji ne poštuju mjere izolacije pa im je odlučio objasniti nekoliko stvari u videu koji je podijelio na društvenim mrežama. 

"Korona. Kog boli kurac za koronu? Lijepo je vrijeme, dotjeraš se, izađeš na kavu, popiješ možda i neki sok, druženje... Dođeš kući 'mama što ima za ručak?' Mama spremila neku klopu. Poljubiš mamu, klopaš, sve u redu. Gledaš budale kako sjede, boli te kurac, nećeš nositi masku, ideš u nabavku...", opisao je Milan tipično ponašanje. 

"Ali, prođu dva tjedna, nešto te počne grebati u grlu, temperatura... Pogledaš, mama se isto ne osjeća dobro... Za par dana krkljate i gušite se u vlastitim sluzima. Prebacuju vas hitno u bolnicu. Nema mjesta za jedno od vas dvoje. Mlađi si. Tebe stave na aparate, a mamu ne. Jebala te kava u usta", poručio je. 

Video je u tjedan dana pregledan 96 tisuća puta, a podijelilo ga je gotovo dvije i pol tisuće ljudi. 

Uz video je Milan naglasio da je situacija jako ozbiljna, a objasnio je o koje tri osnovne linije izolacije moramo voditi računa: emotivnom stanju, prehrani i vježbanju. 

Uputio je ljude da govore o svojim emocijama, misle pozitivno, druže se putem interneta te da se počnu zdravo hraniti i redovito vježbati kod kuće. Na kraju je obećao da će svima koji mu se jave besplatno sastaviti plan treninga i prehrane za idućih sedam dana. 

Pročitajte više