Jedan nastup iz sinoćnjeg Supertalenta penje se prema vrhu trendinga u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube

NASTUP koji je sinoć osvojio prvi zlatni gumb u 9. sezoni Supertalenta, onaj Magic Leona, penje se prema vrhu trendinga na hrvatskom YouTubeu. Od sinoć je Leonov nastup pregledan 106 tisuća puta, što znači da je mađioničar oduševio i gledatelje pored malih ekrana.

Leon Žilavi se u Supertalent odlučio ponovno prijaviti nakon 11 godina, a njegov trik donio mu je zlatni gumb i plasirao se ravno u polufinale.

''Sa sedam godina sam znao da želim postati mađioničar, neke rekvizite sam sam izrađivao, tata i mama su u svemu sudjelovali, velika su mi podrška, kao i moja supruga Monika. Svatko bi trebao pronaći svoju Moniku.

Svakome sugeriram da radi ono što želi i voli, a najveća nagrada u tom poslu su osmijeh i reakcija ljudi, koliko energije ja odašiljem, oni meni vraćaju, kao da se dogodi neka čarolija. To je jedan od najljepših poslova koje si čovjek može zamisliti i nakon 11 godina opet stajem na pozornicu Supertalenta. Jako sam uzbuđen", rekao je Leon.

Dobio zlatni gumb od voditelja

"Ako je mađioničar u svojoj prezentaciji dosadan, džaba mu trikovi, neće uspjeti. U tvom slučaju, dobio si me šarmom, ta mladost, a trikovi su ti vrh svemira. Želim te ponovno vidjeti", pohvalila ga je Martina.

Igor i Frane su izašli na pozornicu kako bi se uvjerili da je Leon izveo trik, a zapravo je to bio njihov trik da Leonu daju zlatni gumb. Leon je od sreće pao na koljena, a na pozornicu je dotrčala i njegova supruga Monika.

Pročitajte više