Jedan od najplaćenijih DJ-a na svijetu iznenadio fanove: Ide u penziju s 26 godina

Foto: Twitter

PROŠLE se godine našao na Forbesovoj listi najplaćenijih DJ-a na svijetu u društvu Calvina Harrisa, Davida Guette i Tiesta, a mladi glazbenik sada je spreman na mirovinu - i to doslovno.

Tim Bergling poznatiji kao Avicii, na svojoj je službenoj stranici objavio pismo u kojem je objasnio svoj odlazak sa svjetske party scene.

"Prije dva tjedna bio sam na putu u SAD-u s prijateljima, i tada sam shvatio nešto. Moram napraviti promjenu u svojem životu jer se već neko vrijeme borim sam sa sobom", piše 26-godišnji DJ koji ima zdravstvene probleme. Prvo je operirao slijepo crijevo, a zatim su uslijedili problemi sa žući zbog koje je otkazao i nekoliko nastupa.

"Moja karijera nikada nije bila vođena novcem i materijalnim stvarima, no zahvalan sam na svim prilikama i povlasticama u kojima sam mogao uživati. Hvala svim fanovima i obitelji, kao i mojem dugogodišnjem menadžeru. Znam da sam blagoslovljen što mogu putovati po svijetu i nastupati, no imam premalo vremena za sebe i stvarni život van onog glazbenog života koji vodim.

No od glazbe nikada neću odustati i nastavit ću sa svojim obožavateljima komunicirati kroz glazbu. 2016. godina bit će zadnja godina mojih turneja i nastupa. Idemo to napraviti s praskom za pamćenje!", poručio je Avicii koji je prošle je godine izbacio novi album Stories.

Avicii je nastupao i u Splitu 2013. na Ultra Europe festivalu.

Pročitajte više