Jedan od najzgodnijih glumaca ponovo ljubi. Dugo je tražio ljubav po internetu

Foto: Profimedia/EPA

PAUL MESCAL, koji je dobio ulogu u Gladijatoru 2 tako što je - skinuo majicu, na žalost mnogih obožavateljica i obožavatelja više nije single. Izgleda da se spetljao s australskom glumicom Sophie Wilde, zvijezdom horora Talk to Me, kako doznaje britanski tabloid Mirror.

Par se posljednjih godinu dana susretao na nekoliko filmskih događanja, a presudna je bila nedavna dodjela britanske nagrade BAFTA gdje su viđeni kako se ljube na after partyju u londonskom hotelu Chiltern Firehouse. Zatim su se iskrali iz hotela i vani podijelili cigaretu.

Tražio ljubav na internetu

28-godišnji irski glumac prije godinu i pol dana prekinuo je vezu s američkom pjevačicom Phoebe Bridgers i od tada, kako je primijećeno, traži ljubav na dating aplikaciji Raya namijenjenoj bogatim i slavnim osobama.

Mescala danas smatraju jednim od najperspektivnijih mladih glumaca, a iza sebe već ima nominacije za Oscara te nagrade BAFTA i Emmy. Glumac je također osvojio prestižnu nagradu Laurence Olivier za svoju ulogu Stanleyja Kowalskog u Tramvaju zvanom čežnja.

Pročitajte više