Jedan od najzgodnijih Hrvata slavi 46. rođendan: "Još uvijek me žene salijeću"

Foto: Index

VITO Padovan po mnogima je još uvijek jedan od najzgodnijih Hrvata, a upravo slavi 46. rođendan. Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, žene ga još uvijek vole, a otkrio je i kako održava mladolik izgled.

"Igram u korčulanskoj prvoj B ligi, treniram najmanje dva, tri sata dnevno. No, to će uskoro biti iza mene, ali svakako bih poslom volio ostati vezan uz vaterpolo, imam nekih planova, no vidjet ćemo gdje će me zapravo put odvesti", rekao je vaterpolist za Story.

Tvrdi da se ne boji starenja jer je u vrhunskoj formi: "Još sam u formi, kapacitet pluća mi je odličan, danas sam ugasio svih 46 svjećica odjednom", našalio se Padovan. Otkrio je da ga žene i dalje opsjedaju, no ipak nema djevojku: "Kad budem imao novosti na ljubavnom planu, znat ćete."

Raznolika karijera

Vito Padovan imao je vrlo aktivnu karijeru tijekom koje je promijenio mnogo klubova. Počeo je na Korčuli nakon čega se s obitelji kao 13-godišnjak odselio u Srbiju. Promijenio je i nekoliko klubova i Italiji, vraćao se u Hrvatsku u Mladost, igrao u Francuskoj, Malti, Saudijskoj Arabiji... Na kraju je zatvorio krug vrativši se na Korčulu gdje i danas igra.

 

Pročitajte više