Jedan od omiljenih likova se vraća u seriju And Just Like That?

Screenshot: YouTube

FANOVI Seksa i grada ponovno se pitaju hoće li Aidan i Carrie biti skupa, a za razliku od prve sezone, čini se da će John Corbett, odnosno Aidan Shaw, ovoga puta imati puno veću ulogu u revivalu Seksa i grada.

Aidan bi se u novoj sezoni trebao ponovno ujediniti sa svojom bivšom ljubavi Carrie Bradshaw, a prema glasinama, Corbett bi se u drugoj sezoni trebao pojaviti u više epizoda, piše Deadline.

Omiljeni dečko

Aidan je mnogima omiljeni dečko serije i često se raspravlja je li bio bolji izbor za Carrie nego Faca, a fanovi su do posljednje sekunde prve sezone And Just Like That čekali da vide hoće li se Aidan vratiti, upravo zbog njegove izjave kako će vjerojatno biti u nekoliko epizoda.

Kontroverzne izjave

Podsjetimo, Corbett je prošle godine izjavio kako će reprizirati svoju ulogu bivšeg zaručnika Carrie Bradshaw u prvoj sezoni revivala. No, producent Michael Patrick King i scenaristice serije Elisa Zuritsky i Julie Rottenberg opovrgnuli su navode glumca, tvrdeći kako njegov povratak nije bio dio plana.

Producent serije objasnio je zašto se Aidan nije pojavio u prvoj sezoni.

"Carrie je prošla kroz puno toga u ovoj sezoni. Htjeli smo da prebrodi sve i izađe na svjetlo. Zato se i posljednja epizoda zove Seeing the Light. Aidanov povratak je velika stvar o kojoj su svi pričali iako nam to nije bila namjera", izjavio je za Deadline u intervjuu u veljači prošle godine.

U istom intervjuu Sarah Jessica Parker nije isključila mogući povratak stare ljubavi: "Mislim da bi se mogao vratiti… Sve je moguće."

John Corbett i HBO Max još uvijek nisu službeno potvrdili glasine o Aidanovom povratku.

Pročitajte više