Jedna od najboljih igara svih vremena postaje serija

Screenshot: Twitter

AMAZON STUDIOS objavio je kratki teaser za adaptaciju Fallouta, jedne od najpopularnijih franšiza videoigara svih vremena.

Serija će se temeljiti na igri Interplay Productionsa koja se odvija u postapokaliptičnom i retro-futurističkom okruženju.

Nakon višemjesečnih pregovora Amazon Studios licencirao je prava na igre kako bi stvorio vlastitu televizijsku seriju. Nju će u suradnji s Bethesdom producirati studio Kilter Films, koji stoji i iza megauspješne serije HBO-a Westworld. 

"Fallout je jedan od najboljih serijala svih vremena. Svako poglavlje ove suludo maštovite priče koštalo nas je bezbroj sati koje smo mogli provesti s obitelji i prijateljima. Stoga smo nevjerojatno uzbuđeni zbog partnerstva s Toddom Howardom i ostalim sjajnim luđacima u Bethesdi kako bismo oživjeli ovaj masivni, subverzivni i mračno-smiješni svemir", rekli su Jonathan Nolan i Lisa Joy iz Kilter Filmsa, piše Deadline.

Zagonetni teaser, naravno, nije otkrio puno, no pokrenuo je val uzbuđenja na društvenim mrežama, gdje mnogi ne mogu dočekati više detalja.

Pročitajte više