Jedna od najljepših glumica Jugoslavije objavila potresnu poruku: "Kad bi me se samo sjetili..."

 Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

JEDNA od najljepših i najpoznatijih glumica bivše Jugoslavije Olivera Katarina na Instagramu je objavila potresan status koji je rastužio njezine brojne obožavatelje.

Status je objavila uz fotografiju članka iz novina o njezinom velikom koncertu u beogradskom Sava centru, "Neki misle da je moje vrijeme prošlo. Redatelji, kolege glumci, pjevači. Napunila u ozbiljnim godinama više puta Sava centar i Dom sindikata. Odigrala bez problema ulogu u filmu.
I sad mogu pjevati, rasplakati, nasmijati. I sad bih mogla igrati dramsku, veliku ulogu u kazalištu, snimati povijesne priče i epohe, pjevati narodu. Samo kad bi dali, pozvali i sjetili se", napisala je.

"Budite ponosni na sebe gospođo, vi ste neponovljivi. Nažalost, kod nas prostor dobivaju starlete i golotinja", "Neki misle da vaše vrijeme nikad neće proći", poručili su joj pratitelji. 

Olivera danas ima 77 godina te živi u siromaštvu i neimaštini. Nedavno je otkrila da prodaje namještaj da bi mogla preživjeti. Proslavila se ulogom u filmu "Skupljači perja".

Pročitajte više