Jedna od najljepših žena svijeta priznala da hoda s Harryjem Stylesom? "On je taj"

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

EMILY RATAJKOWSKI otkrila je u podcastu Going Mental da je već dva mjeseca u tajnoj vezi, dva tjedna prije nego što je snimljena kako se ljubi s Harryjem Stylesom u Tokiju. Manekenka je govorila o svom ljubavnom životu i za novog partnera navela da je "on možda taj".

"Počela sam se viđati s nekim prije otprilike dva mjeseca. Odmah sam pomislila koliko je sjajan. Prije sam išla na terapiju zbog toga što sam birala pogrešne muškarce. Sada osjećam da me privlači nešto drugačije", ispričala je jedna od najljepših žena svijeta u 2022. godini.

Otkrila da želi roditi drugo dijete i sama ga odgajati

Ona je nedavno, pričajući o tome kako "frajeri razmišljaju svojim genitalijama kada su u pitanju romantične veze", otkrila svoj plan da rodi i sama odgaja drugo dijete tako što će zamrznuti svoje jajne stanice i podariti sinu Sylvesteru brata ili sestru kad zađe u kasne tridesete.

Nakon razvoda od Sebastiana Bear-McClarda, povezivali su je s nekoliko muškaraca. Bila je u vezi s Peteom Davidsonom, šuškalo se da se nešto događa između nje i Brada Pitta, navodno je viđena s Jackom Greerom, a za Valentinovo je objavljivala fotografije s Ericom Andreom.

Pročitajte više