Jedna od najljepših žena svijeta: Voljela bih početi izlaziti sa ženama. Čekam pravu

Foto: Instagram

EMILY RATAJKOWSKI izjavila je da je zainteresirana za hodanje sa ženom ako bi se pojavila "ona prava". Manekenka je u intervjuu za časopis HommeGirls govorila kako je više privlači energija nego fizički izgled i kako bi voljela početi izlaziti sa ženama.

"Čekam da se pojavi ona prava. Oduvijek sam bila tip osobe koju više privlači nečija energija nego izgled tijela. Privlači me osoba", ispričala je 31-godišnjakinja, koja je ranije otkrila da je biseksualna. Dodala je da je dugo single i da je ponosna na sebe što ne pristaje na prosjek.

Otkrila da želi roditi drugo dijete i sama ga odgajati

Jedna od najljepših žena svijeta nedavno je, pričajući kako "frajeri razmišljaju svojim genitalijama kada su u pitanju veze", otkrila svoj plan da rodi i sama odgaja drugo dijete tako što će zamrznuti svoje jajne stanice i podariti sinu Sylvesteru brata ili sestru kad zađe u kasne tridesete.

Nakon razvoda od Sebastiana Bear-McClarda povezivali su je s nekoliko muškaraca. Nedavno je snimljena kako se ljubi s Harryjem Stylesom, bila je u vezi s Peteom Davidsonom, šuškalo se da se nešto događa između nje i Brada Pitta, a za Valentinovo je objavljivala fotografije s Ericom Andreom.

Pročitajte više