Jedna od najljepših žena svijeta: Želim još jedno dijete. Ne treba mi muškarac za to

Foto: Instagram

EMILY RATAJKOWSKI (31) optužila je muškarce da "misle samo na svoje penise" nakon što je snimljena kako se ljubi s Harryjem Stylesom (26) u Tokiju. Manekenka je svojim fanovima odgovarala na pitanja na Instagramu i otkrila da ne vidi dugoročnu budućnost s pop zvijezdom.

Pričajući o tome kako "frajeri razmišljaju svojim genitalijama kada su u pitanju romantične veze", otkrila je svoj plan da rodi i sama odgaja drugo dijete tako što će zamrznuti svoje jajne stanice i podariti sinu Sylvesteru brata ili sestru kad zađe u kasne tridesete.

Kada ju je obožavatelj pitao: "Je li po tebi u redu odgajati bebu bez oca?", Ratajkowski je uzvratila da je o tome puno razmišljala. "Mnogo je mojih prijateljica dalo zamrznuti svoje jajne stanice kako bi kupile još malo vremena, radi karijere koju žele ili nade da će upoznati potencijalnog partnera s kojim žele imati dijete", opisala je pa dodala:

"Gledajte, imam 31 godinu. Na zadnjem posjetu ginekologu rečeno mi je: 'Ok, pa, za otprilike dvije ili tri godine razgovarat ćemo o vašim jajnim stanicama, da ih zamrznete. Moja mama je prirodno zatrudnjela sa mnom u 38. godini pa mi zamrzavanje jajnih stanica do tog trena uopće nije padalo na pamet", ispričala je manekenka.

"Sviđa mi se ideja da samostalno podižem drugo dijete"

Ponovila je da želi imati još djece jer jako voli biti mama. "Nisam sigurna hoću li pronaći nekoga s kim bih htjela podizati dijete. Kad sam jednoj od svojih prijateljica, koja je vrlo slavna i ima nekoliko sestara, rekla da se razvodim, zabrinuta za sina i njegovo odrastanje, rekla je: 'Ne brini, dečke ne obeshrabruje to što imaš dijete.' Pogodite što se dogodilo? Bila je u pravu", navela je.

"Reći ću tek to da postoje muškarci koji poštuju moju obitelj, a to smo moj sin i ja i činjenica je da mi je naš odnos najvažniji. Cijene me kao majku i to što je sin moj broj jedan. Takvim stavom kod mene osvajaju bodove, ali to ne znači da s njima želim imati dijete", dodala je autorica knjige My Body.

Istaknula je da je svjesna da je djeci prirodno odrastati uz oca, ali poznaje puno žena koje su to odradile same, i to nevjerojatno dobro. "Zato mi se sviđa ideja da samostalno podižem drugo dijete. Dakle, ne bih se bojala zatrudnjeti i roditi kao slobodna žena.To ne znači da kažem da je to najbolji ili jedini način da to učinim, ali ja tako vidim svoju budućnost", zaključila je manekenka.

Podsjetimo, Emily, koja je 9. na listi najljepših žena svijeta u 2022. godini, proteklih su nekoliko mjeseci, nakon razvoda od filmskog producenta Sebastiana Beara-McClarda, povezivali s nekoliko muškaraca.

Osim ljubljenja s Harryjem Stylesom, bila je u vezi s komičarem Peteom Davidsonom, šuškalo se da se nešto događa između nje i Brada Pitta, navodno je viđena s umjetnikom Jackom Greerom, a za Valentinovo je objavljivala fotografije s Ericom Andreom.

Pročitajte više