Jedna od najplaćenijih glumica svijeta misteriozno nestala

Instagram

NAJPOZNATIJU kinesku glumicu Fan Bingbing nitko nije vidio već dva mjeseca, prenose svjetski mediji. Fan nije viđena od lipnja, a cijela zemlja se brine gdje je i što joj se dogodilo. Počele su razne spekulacije, a najviše se spominje da se 37-godišnjakinja skriva zbog skandala u koji je navodno upletena. Navodno je riječ o utaji poreza, a budući da je prošle godine zaradila 43 milijuna dolara moguće je da se radi o pozamašnom iznosu.

Mediji je ne spominju, kao ni brendovi s kojima je surađivala. Čak je i njezin dečko obrisao zajedničke fotografije s društvenih mreža, a kineska vlada odbila je komentirati glumicu.

The Guardian piše da je u vezi s nestankom Fan Bingbing iz medija moguće nekoliko scenarija. Prvi je utaja poreza, a možda su ljudi koji su je podržavali unutar partije izgubili svoj status pa je više ne mogu štititi. Možda je Fan, pak, uvrijedila krivu osobu. Mnogi nagađaju da je glumica jednostavno postala previše utjecajna i popularna, što kineska vlada nikako ne može tolerirati.

Fan Bingbing je glumila i u Hollywoodu, i to u filmovima ''X-Men: Days od Future Past'' i ''Iron Man''.

 

Pročitajte više