VIDEO Jedna od najvećih YouTube zvijezda iznenada je nestala, sad je objasnila zašto

Foto: Instagram

ANNA SACCONE bila je poprilično uspješna video blogerica pa je mnoge začudilo kad je odlučila da to više ne želi raditi.

Tri puta tjedno objavljivala je videe iz svakodnevnog života i na tome je izgradila karijeru sve dok nije doživjela spontani pobačaj i nabacila nekoliko kilograma što je bila "greška" koju joj mnogi licemjeri nisu oprostili.

Prije odluke da prestaje sa snimanjem, odlučila je angažirati trenera ne bi li joj pomogao pri povratku u formu. No, suočila se s groznim komentarima.

"Čak su i pokrenuli hashtag #saveobeseanna (spasitedebeluanu) i iako znam da mi to ne bi trebalo smetati, ipak me je dotaknulo", otkrila je u svojoj, kako se čini, posljednjoj video ispovijesti.

Ljudi koji su je pratili uvijek su vidjeli samo nasmijanu i veselu plavušu, a rijetko tko je znao da je kroz čitav život imala problema s kilažom i pozitivnom slikom tijela. Još od 18. godine kad joj je otac dobio rak, oslanjala se na hranu kao jedini izvor utjehe od čega je počela i povraćati, čak i tri puta dnevno.

Kad je ostala trudna shvatila je da mora bolje brinuti o svom tijelu i uspjela se osoviti na noge. No, nakon druge trudnoće, uslijedio je spontani pobačaj i gomila uvredljivih komentara zbog čega se vratila lošim starim navikama.

Negativni komentari toliko su je pogodili da je zaključila da sa snimanjem videa mora stati, bez obzira koliko uspješna je dosad bila. Video je pogledalo gotovo milijun i pola ljudi, a komentari podrške bivšoj vlogerici dolaze sa svih strana svijeta.

Pročitajte više