Malo je previše uživala u kazalištu: "Čulo se stenjanje i hihotanje"

Foto: Instagram

TOM HIDDLESTON dobio je velike ovacije na Broadwayu, no jednu je ženu, čini se, posebno oduševio.

Žena iz publike tijekom prošlotjedne predstave "Betrayal" na Broadwayu, u kojoj slavni glumac, široj publici najpoznatiji po ulozi Lokija u Marvelovoj sagi o osvetnicima, ima glavnu ulogu, bila je "dirnuta do suza, uzdaha i grčeva ekstaze u kazalištu Bernard B. Jacobs", prenosi Page Six.

Sudeći prema objavi korisnika na popularnoj internetskoj stranici All That Chat, na kojoj anonimni ljubitelji kazališta dijele svoje dojmove, pohvale i kritike, dobro obučena "mlada žena u tridesetima" predstavu Harolda Pintera doživjela je duboko.

"Moj prijatelj mogao je osjetiti ritmičko udaranje u njegov naslon za ruku popraćeno tihim stenjanjem i hihotanjem", napisao je slučajni voajer. "Postajalo je sve brže dok se nije čuo jedan glasniji 'ha', nakon čega se vratila u normalan položaj na sjedalu, naslonila se i zatvorila oči."

No tu nije bio kraj. Tijekom scene drame o nevjeri u kojoj je Hiddleston poljubio Zawe Ashton, krenula je i druga runda. Žena se ponovno namjestila u sjedalu, nakon čega je uslijedilo lupanje po naslonu i jedan glasniji 'ha' na kraju.

"Betrayal" (izdaja) je bio dobar za nju - entuzijastično je pljeskala na kraju i brzo izašla, možda zapaliti cigaretu."

Iz produkcije nisu imali komentara. 

"Show je bio predivan s prvoklasnom glumačkom postavom", dodao je komentator rekavši da je to nešto najluđe što su vidjeli u 55 godina odlazaka u kazalište.

"I izbjegavajte sjedalo B-3."

Pročitajte više