Jelena Karleuša: "Hrvatski nogometaši osobno su pozvali pjevača koji pjeva o klanju Srba. Fuj"

Foto: Instagram/Twitter

JUČERAŠNJI doček Vatrenih u Zagrebu privukao je pažnju cijele Europe, što i nije čudno s obzirom na to da se prema podacima policije na glavnom trgu i ulicama okupilo čak 550.000 navijača.

Prijenos dočeka pratila je i srpska pjevačica Jelena Karleuša, koja je žestoko osudila činjenicu da se s Vatrenima vozio Marko Perković Thompson koji je potom na Trgu bana Jelačića otpjevao dvije pjesme.

"Nažalost, fudbaleri Hrvatske su stavili šovinizam iznad sporta i lično pozvali pevača koji peva o klanju Srba, da sa njima proslavi uspeh. Prvo... kako uopšte u modernom dobu postoji neko ko peva o klanju, a nije u zatvoru ili ludnici?! Drugo, koji će to kurac sportistima?! Fuj", napisala je.

U međuvremenu je taj status izbrisala sa svog profila.

Prije četiri dana Jelena je na društvenim mrežama poručila da se nada da Thompsona i njegovih pjesama u slavlju neće biti.

"Zbog podrške naroda u Srbiji, Novaka, zdrave pameti i ljudskosti, nadam se da reprezentativci Hrvatske više neće pevati pesmu u kojoj se pominje ubijanje Srba(od onog nekog indijanca). Dosta je bilo primitivizma, mrznje i ružne proslosti. Sport je sport. Naši sportisti su po tom pitanju UZOR SVIMA", napisala je.

Pročitajte više