Jelena Perčin o razvodu od Momčila Otaševića: Neka kamenja ostaju zauvijek...

Foto: Grgo Jelavic/Igor Soban/PIXSELL

GLUMICA Jelena Perčin jedna je od ovogodišnjih natjecateljica u showu Zvijezde pjevaju. U sinoćnjoj emisiji je s mentorom Bojanom Jambrošićem izvela pjesmu Povratak. Glumica je otkrila da je ova pjesma bila njen izbor, a tijekom komentara žirija je pustila suzu.

"Mislila sam da ću se suzdržati, ali nisam uspjela. Ova pjesma me veže uz puno toga čega više nema, voljela bih da je moj tata može čuti", rekla je sa suzom u oku u backstageu emotivna Jelena. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ispričala je kako inače "ne voli govoriti o svojoj obitelji" te se "trudi zadržati privatnost".

"Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu", objasnila je Jelena. 

Početkom godine potvrdila da se razvodi od Momčila Otaševića

Perčin je početkom godine potvrdila da se nakon četiri godine braka razvodi od Momčila Otaševića, s kojim ima sina Jakšu i kćer Mašu. Jelena kaže da je za nju to "grozan događaj i grozno životno razdoblje", zbog čega se, kaže, "znala osjećati anksiozno jer je osoba koja voli stvari imati pod kontrolom".

"Neka kamenja ostaju zauvijek", rekla je Jelena.

No otkrila je da je s Momčilom ipak ostala u dobrim odnosima.

"Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke djece i samo su oni prioritet. Naravno da vjerujem u ljubav. Ima beskrajno puno nijansi ljubavi osim one partnerske", zaključila je glumica.

Podsjećamo, Jelena i Momčilo upoznali su se na snimanju serije Zora dubrovačka i vjenčali su se 2018. Glumica iz prethodnog braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem ima i kćer Lotu.

Pročitajte više