Jelena Rozga o Hauseru, bebi i udaji: Presretni smo, ne odvajamo se jedno od drugog

Foto: Index

DOK SE neki udaju, drugi naporno rade, a u ovoj priči ona koja radi je Jelena Rozga. Posljednjih dana snimila je novu pjesmu "Otrov" i spot za nju, koji će svjetlo dana ugledati sutra točno u podne.

"Uzbuđenje je preveliko. Mislim da noćas neću uspjeti zaspati, ali uvijek je to tako kad izlazi nova pjesma, iako znam da imam fenomenalnu pjesmu. Vjerujem da je ovo definitivno najbolji spot koji sam napravila, još je nekoliko sati ostalo, u podne je premijera i jedva čekam komentare", rekla je Jelena za Index.

Poruka koju pjesma šalje ženama jest da nikad ne trebaju oprostiti prevaru. Jelena priznaje da nikad nije i da nikad neće.

"Nema šanse, nema tog objašnjenja, nema 'desilo mi se'. Gotovo je, ciao", tvrdi.

No o tome trenutno ne razmišlja, jer ljubav s čelistom Stjepanom Hauserom cvate.

"Presretni smo. Svaki slobodni trenutak smo skupa, ne odvajamo se jedno od drugog", rekla nam je.

Iako su se mediji u regiji raspisali o njenom trbuščiću, tvrdi da zasad nema nikakvih novosti na tom planu, a ne planira ni svadbu.

Novu pjesmu među prvima je poslušao upravo Stjepan, koji je svoju dragu promatrao i dok je snimala spot.

"Stjepan je došao nakon što sam snimila pjesmu da je posluša, bio je i na snimanju spota. Gušt je, uvijek je ljepše u dvoje. Volim kad dođe i da svoj blagoslov. Njemu se pjesma jako sviđa, spot mu je genijalan. Danas se vratio iz Rusije i pregledali smo ga skupa, oduševljen je", ispričala nam je Jelena.

Stjepan nam je otkrio da su 2Cellos održali dva koncerta u Rusiji, a snimaju i novi album pa mu raspored trenutno jako zgusnut.

"Ljubavni život dosad nije patio jer ga nisam imao, a sad ga imam i super je. Treba naći balans i sve može funkcionirati", zaključio je. 

Pročitajte više