Jelena u Superpotjeri jedina nadigrala lovce i osvojila 5000 eura

Screenshot: HRT

LOVCI su u večerašnjoj Super Potjeri bili gotovo nepogrešivi te ih je jedino Zagrepčanka Jelena Rajher uspjela nadigrati. Jelena je osvojila 5000 eura, a igrala je s početnom prednošću od 20 sekundi.

Ostalim natjecateljima, Zagrepčanima Marku Smiljiću, Ivanu Livančiću, Dominiku Vargi i Tomislavu Klemiću, to nije pošlo za rukom.

Jelena je u prvom krugu osigurala 500 eura. Na drugom pitanju netočno je zaključila da je Tivatski zaljev Boke kotorske najbliži otvorenom moru, no riječ je o Hercegnovskom zaljevu. 

Krešo joj udijelio komplimente

Krešo je Jeleni rekao da je jako brza i dobra igračica.

Iako je naglasila kako bi joj bilo drago odmjeriti snage s lovkinjom s kojom je, kaže, igrala, ali nikada i protiv nje, ovoga je puta ipak njezin izbor bio sučeliti se s "tri mušketira" za iznos od 5000 eura i s prednošću od čak 20 sekundi. 

U brzopoteznoj igri znanja nije znala da se sastav Spice Girls proslavio debitantskim hitom Wannabe. Netočan odgovor ponudila je i na pitanje o filmu Milijunaš s ulice, a odgovorila je i da je Djevojku s bisernom ogrlicom naslikao van Dyck umjesto Jan Vermeer.

U večerašnjem kvizu lovci su jedino u duelu s Jelenom ponudili netočan odgovor. Mladen je rekao da je Steve Jobs s Paulom Allenom osnovao više od bilijun dolara vrijednu kompaniju. Točan odgovor je bio Bill Gates.

Pročitajte više