Jelena Urukalo i žena vlasnika Taxi Cammea privlačile poglede u Rijeci

Foto: Iva Znaor/Helena Balaž

NIKOLINA MILETIĆ MINOVSKA, bivša manekenka koja je jedno vrijeme nosila titulu najseksi Hrvatice i supruga vlasnika Taxi Cammea Vladimira Minovskog, pojavila se na jednoj modnoj manifestaciji u Rijeci i pokazala savršenu liniju.

Lijepa Nikolina pažnju je plijenila u elegantnoj crnoj haljini s visokim prorezom te pokazala da je liniju nakon porođaja vrlo brzo uspjela vratiti.

Naime, Nikolina je u prosincu prošle godine rodila svog i Vladimirovog prvog sina Nikolu. Zgodna Riječanka pozirala je s bivšom misicom Ivanom Delač.

Nikolina nije bila jedina Riječanka koja je plijenila pozornost tu večer. Naime, na modnoj reviji pojavila se i bivša manekenka Jelena Urukalo Murina, koju se u posljednje vrijeme ne može često vidjeti u javnosti. Ona je istaknula utegnuto tijelo u uskoj crnoj haljinici ispod koje je nosila tajice iste boje, a sve je to iskombinirala s vrtoglavo visokim štiklama.

Na reviji se pojavila i pjevačica Tina Vukov koja je prije nekoliko godina punila novinske stupce vezom s 24 godine starijim Lukom Rajićem. Sinoć je pozirala s glazbenikom Bojanom Aleksovskim.

 

Pročitajte više