Jelenu Veljaču pratitelj napao jer nije odala počast Vukovaru, odmah mu je odgovorila

Foto: Instagram

JELENA VELJAČA objavila je na svom Instagramu fotografiju jutarnje rutine te je otkrila da joj tijekom joge društvo pravi njen pas.

"Jutarnja vježba uz mog asistenta", napisala je u opisu fotografije na kojoj je pozirala s ljubimcem.

Ipak, nekim njezinim obožavateljima nije se svidjelo što Jelena objavljuje na Dan pada grada Vukovara pa su je prozvali.

"Dan je pada Vukovara. Zašto ne objaviš nešto u vezi toga? Zašto ne govoriš o silovanim majkama i djevojkama, o sinovima koji su nestali i majkama i sestrama koje su mučeni? Zašto im ne odaš počast?" upitao ju je jedan komentator.

Jelena mu je brzo odgovorila na komentar.

"Jer sam se probudila i napravila praksu, što je posve nepovezano s Vukovarom. Zaboga. zašto ste vi toliko agresivni?" uzvratila je.

"To je toliko postalo opasno na internetu. ako radiš jogu 18. studenoga, onda ne poštuješ silovane žene grada Vukovara, potpuno ludilo", dodala je.

Kasnije je ipak objavila i fotografiju kojom je odala počast Vukovaru, a njoj se može vidjeti kako njezina kćer pali lampione ispred jedne zagrebačke gimnazije u znak sjećanja na poginule.

"Danas me kćer pitala jesam li osobno poznavala nekoga tko je poginuo u Vukovaru. Rekla sam da nisam. Rekla mi je da nema veze i da ima ideju: zapalit ćemo onda svijeću za sve.

Pročitajte više