Jelusić čestitao Martinu na pobjedi, gledatelji mu poručili: "Gdje ti je bila pamet?"

Foto: Instagram

Dino Jelusić oglasio se na Instagramu nakon finala The Voicea.

Čestitao je pobjedniku Martinu i usput uputio poruku članu svog tima Jakovu Perušku Rihtaru, koji je završio na četvrtom mjestu.

"Ova dvojica. Martine, čestitke na pobjedi, što god da se kaže je suvišno, sve što si dotaknuo glasom u ovom showu je pretvoreno u zlato. Voli te tvoj dementor. Jakove, u jedan dan naučiti i izvježbati pjesmu i onako je otpjevati... To si mogao vrlo vjerojatno samo ti. Voli te tvoj mentor. 

Sad kad je show gotov, nastavljamo se družiti u realnosti bez ikakvih pritisaka i kompetitivnosti, jer morate pobijediti jedino sami sebe. Ostalo je suvišno", napisao je glazbenik na društvenoj mreži.

"E moj Dino, gdje ti je pamet bila kad si Vanni prepustio najvećeg favorita?" pisali su mu ljudi u komentarima. 

Martin iz tima Dino prešao u tim Vanna

Podsjećamo, Martin je pobijedio u showu s ukupno 88.504 glasa, a u finalu se borio s Anom Širić, Lukom Novokmetom i Jakovom Peruškom Rihtarom. 18-godišnjak iz Zagreba imao je priliku surađivati s čak dva mentorska tima.

Prvi korak na putu do vrha ostvario je izvedbom pjesme My Way Franka Sinatre, tada mu se okreću tri mentora te ga u nastavak natjecanja vodi Dino. Izvedba I'll Never Fall In Love Again Toma Jonesa osigurava mu izravan prolaz u dvoboj s Markom Vukićem. Dvoboj rezultira Martinovim prelaskom u tim Vanna. Pobjedu u završnoj emisiji osigurao je pjesmom Sjaj u tami Massimove grupe Dorian Gray. 

Pročitajte više