Jenna Ortega: "Bila sam prisiljena prestati biti veganka na snimanju serije"

Screenshot: YouTube

ZVIJEZDA Netflixovog hita Wednesday, Jenna Ortega, bila je prisiljena poduzeti drastične mjere prilikom snimanja serije u Rumunjskoj.

"Bila sam veganka jako dugo. Ali morala sam prestati kad smo otišli na snimanje serije u Rumunjsku jer je tamo hrana vrlo drugačija", izjavila je na YouTube kanalu Peeky.

Nedostatak nutrijenata

Glumica je objasnila kako je počela jesti ribu jer je shvatila da joj je nedostajalo nutrijenata u organizmu, što je potaknulo veliku raspravu o veganstvu na YouTubeu, gdje je video pogledan više od milijun puta.

Reagirajući na glumičinu odluku da ponovno počne jesti ribu, jedan je gledatelj nagađao: "Vjerojatno joj je slučajno nešto nedostajalo i liječnik joj je preporučio da vrati ribu u prehranu kako bi to popravila, to se obično događa."

O rumunjskoj hrani

Rumunjska gledateljica objasnila je da ju nije iznenadilo što se glumica borila da ostane veganka u zemlji zbog visokog udjela mesa u njihovoj hrani.

"Ovdje Rumunjka! I kao što znam, mi smo zapravo prilično 'gurmanski narod'. Većina naših tradicionalnih jela priprema se na bazi mesa, stoga biti vegan u Rumunjskoj nije nemoguće, ali je ipak jako teško", napisala je.

Pročitajte više