Zvijezda serije Wednesday o ljubavnom životu: Sama pomisao na vezu stvara mi stres

Foto: EPA

GLUMICA Jenna Ortega, zvijezda serije Wednesday, progovorila je o svom ljubavnom statusu. U intervjuu za magazin Elle rekla je da je sretno slobodna i da je opsjednuta svojim poslom. 

"Mrzim biti gugu-gaga zbog dečka. Mislim da je to potajno stvar ponosa. To je problem s mnogo ženskih likova, mnoge od njih su orijentirane na muškarce, ono što izražavaju ili osjećaju temelji se na položaju muškarca i njegovoj priči", rekla je.

Pomisao na ljubavnu vezu stvara joj stres

Trenutno, kaže, ne želi biti u vezi. "Možda sam previše opsjednuta svojim poslom, ali pomisao na veze mi stvara stres. Također, biti toliko ranjiv s nekime, nekoga tako dobro upoznati i imati nekoga da te vidi takvu kakva zapravo jesi... Moj mozak zna da ne trebam o tome razmišljati sada", dodala je.

Jenna je u potpunosti posvećena svojoj karijeri te kaže da osjeća pritisak da nekoga ne iznevjeri, kako privatno, tako ni profesionalno. "Bojim se da ću razočarati ljude u svom životu, pa čak i ljude u javnosti. Želim ispuniti očekivanja ljudi, to je nešto s čim se trebam naučiti nositi, ali se također bojim da će me možda netko predobro upoznati i shvatiti da ja nisam sve to", rekla je. 

"Nevjerojatno su mi lijepe riječi koje čujem o sebi preko drugih ljudi. Osjećam se kao da me samo ljudi u mom životu vide na način na koji ja sebe zapravo ne vidim", dodala je.

Pročitajte više