Jennifer Lawrence i Bradley Cooper opet zajedno u neobičnoj istinitoj priči

Foto: Blitz

Neobična istinita priča uskoro stiže u kina, a na velikom ekranu opet ćemo gledati jedan od omiljenih parova. Proslavljeni redatelj David O. Rusell (U dobru i u zlu, Američki varalice) ponovo se ujedinio s oskarovkom Jennifer Lawren­ce i glumcem Bradleyom Cooperom.

Film je to o ženi koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlas­titom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy (koju je utjelovila Jennifer Lawrence) uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijed­nog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živo­te članova njezine obitelji.

"Joy" je inače već četvrti film na kojem Lawrence i Cooper surađuju, i to nakon uspješnih filmova "Serena", "U dobru i u zlu" i "Američki varalice". U najnovijem filmu se pojavljuje i dvostruki oskarovac Robert DeNiro, te Virginia Madsen. U kinima se očekuje u veljači sljedeće godine, a sada pogledajte i novi službeni trailer.

Pročitajte više