Jennifer Lawrence o glasinama da je imala plastične operacije: Šminkam se

Foto: Profimedia/EPA/Instagram

Jennifer Lawrence razgovarala je o plastičnim operacijama dok je intervjuirala Kylie Jenner za časopis Interview. Glumica je već nekoliko godina predmet brojnih glasina, od nagađanja da je imala operaciju nosa do onih u kojima se tvrdi da je uklonila kožu kapaka.

Naravno, Kylie je priznala da je povećala grudi, ali tvrdi da svoj izgled prvenstveno postiže filerima. Njih su dvije razgovarale o učincima iscrtavanja usana. Kylie je navela da je upravo to potaknulo njezin početni interes za šminku - na što je Jennifer rekla:

"Također mislim da je nevjerojatno to što šminka može učiniti jer radim s Hungom Vanngom, koji iscrtava usne, a ja ga zovem svojim plastičnim kirurgom jer su svi u posljednjih nekoliko mjeseci otkako radim s njim uvjereni da sam operirala oči."

"Odrasla sam i starim"

"Kažem im: 'Nisam operirala oči. Šminkam se'", nastavila je. Kad je Kylie upitala je li J. Law oduvijek radila s Hungom, odgovorila je: "Pa, očito sam imala sve plastične operacije."

Kylie je tada rekla: "Isto je i sa mnom. Uspoređuju moje fotografije prije i poslije kada sam imala 12 godina u odnosu na 26 i moje obrve su im drugačije. Logično, imam konture. Pitam se: 'Kako možeš uspoređivati moje 12-godišnje lice i reći da sam operirala vilicu i skinula kapke?'"

"Tako je i kod mene", odgovorila je Jennifer. "Počela sam karijeru s 19, tako da dobivam slike prije i poslije od svoje 19. do 30. Odrasla sam. Smršavjela sam u licu, a lice mi se promijenilo jer starim. Svi su mislili da sam operirala nos."

Pročitajte više