Jennifer Lopez: Falilo mi je ljubavi. Majka je bila narcisoidna, a otac me ignorirao

Foto: EPA

Jennifer Lopez je u novom biografskom dokumentarcu otkrila nove detalje iz svog života, koji su iznenadili javnost. Uz ostalo, pjevačica je u dokumentarnom filmu The Greatest Love Story Never Told otkrila da nije dobivala dovoljno ljubavi od svojih roditelja, prenosi Page Six.

"Kada sam odrastala, uvijek sam tražila nekoga tko će me učiniti voljenom. Bila sam srednje dijete, ne beba, ne prvorođena... Malo se izgubiš između svega", kazala je J. Lo, koja ima sestre Leslie i Lyndu. Osvrnula se i na roditelje Guadalupe Rodriguez i Davida Lopeza, koji su se rastali 90-ih.

"Tata me jako ignorirao jer je uvijek radio noću, a onda bi po cijele dane spavao i nisam se osjećala kao da imam dovoljno veze s njim", rekla je pjevačica, a zatim opisala kakva joj je bila majka. "Moja je mama bila narcisoidna, voljela je biti u središtu pažnje i voljela se zabavljati", pojasnila je pa dodala da ih je majka naučila da budu samostalne i ne ovise o muškarcu.

 

Nisu je zaobišli nasilni odnosi s muškarcima

Da odnosi s majkom nisu bajni, obožavatelji već znaju jer je Lopez o tome progovorila još 2022. u Netflixovom dokumentarcu Halftime. "Napravila je ono što je morala da preživi i to ju je učinilo jakom, ali i teškom", rekla je pjevačica. Lopez i njezina majka udaljile su se jedna od druge kada se pjevačica usprotivila željama svoje majke i odustala od pohađanja fakulteta.

"Htjela sam se okušati u plesu puno radno vrijeme... Počela sam spavati na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: 'Ovo je ono što moram učiniti'", prisjetila se Lopez. Sada je u dobrim odnosima s roditeljima, a prošle je godine čak za Dan očeva podijelila fotografiju s Davidom pa napisala: "Tata, volim te."

"Hvala ti, dušo, ja tebe više", odgovorio joj je otac. Iako ju je majka naučila da se ne oslanja na muškarce i prioritizira sebe, nisu je zaobišli nasilni odnosi. "Mislim, nikad nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali sam definitivno bila maltretirana...", izjavila je pjevačica, ali nije rekla o kome se radi.

Pročitajte više