Jennifer Lopez: Godine i majčinstvo ne umanjuju moj seksipil!

NAKON što su mnogi njezin nastup u novogodišnjoj noći okitili pozitivnim kritikama, pogotovo na račun izgleda, četrdesetgodišnja latino diva iz njujorškog Brooklyna oglasila se putem intervjua i dodatno začinila stvar objavom da je godine i majčinstvo neće spriječiti u nakani da i dalje bude jako, jako seksi. ""To što imam djecu i muža ne znači da i dalje ne mogu biti svoja i baviti se onim s čim se bavim", kaže Lopez.

"Umjetnica sam, i biti ću umjetnica dok ne umrem!"

Izjavila je i da je njezina seksipilnost nešto što joj je majka priroda dala i odala da sada, nakon što je navršila četrdesetu, sve što je prije željela sada želi još više. Showbiznisom se ne planira prestati baviti, a sebe smatra umjetnicom. "Umjetnici ne počinju biti umjetnici s 21 godinom i ne prestaju to biti kada navrše 51 godinu, ono ste što jeste sve dok ne umrete", kaže Lopez.

Od pornića zasad ništa!

A ista ta Lopez se sve donedavno (prije salve komplimenata oko nastupa u uskom, prozirnom kombinezonu kakav su kod nas davno nosile Severina, maja Šuput pa čak i Nikol Bulat!) skrivala od medija u strahu od prčkanja po temi njezinog kućnog pornića (koji svaka diva ima) koji je snimila s bivšim suprugom Ojanijem Noom. I to na žalost mnogih, jer seks skandal koji dolazi iz kuće ove poznate pozadine vruća je roba još paprenije cijene, koju ova pjevačica svim silama, pa i sudskim, pokušava gurnuti duboko pod tepih.

Pročitajte više