Jennifer Lopez: Smiješna mi je ideja da nema ničeg vrijednog u ženi starijoj od 30

Foto: EPA

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (54) u razgovoru je za specijalno izdanje američkog časopisa Elle pod nazivom Žene u Hollywoodu odgovorila na pitanje kako se nosi sa svojom dobi i starenjem.

"U Hollywoodu je sve više uloga za žene zrele dobi i to je sjajna vijest. Čini se da su i publika i producenti napokon shvatili da starije žene s godinama postaju sve više seksi. Njihova ljepota i atraktivnost nisu samo tjelesne nego dolaze s iskustvom i karakterom te mudrošću koja ih prati", izjavila je Jennifer Lopez i dodala kako se smatra sretnicom što živi i radi punom parom u razdoblju u kojem je holivudska industrija snova usvojila nove standarde za žene zrele dobi.

"Za žene moje dobi sve je više uloga, što donedavno nije bio slučaj. Mnogo toga se promijenilo i više se ne moramo osjećati potištenima i posramljenima što priroda čini svoje. Dapače, što sam starija, osjećam se sve više seksi, jer mogu više ponuditi drugima i sebi.

Iskusnija sam, zadovoljnija sobom i životom, a priče iz davnina kako 30+ žene nitko ne želi gledati na filmskom platnu i na malim ekranima, tjeraju me na smijeh", rekla je Lopez i dodala da će nastaviti raditi sve dok bude imala motiva i dok je zdravlje bude služilo.

"Vidjet ćemo dokad će to biti, teško je to trenutačno procijeniti: možda do svoje sedamdesete, osamdesete, devedesete... Tko zna? No najvažnije da ima sve više uloga za žene svih životnih dobi", dodala je. Rođena je u Bronxu, a počeci na sceni bili su joj definirani imidžom djevojke iz susjedstva, prema nazivu njezinog velikog hita Jenny from the Block.

"No, nikad nisam dozvolila da me ta slika definira jednom zauvijek, nego sam se nastavila razvijati i dokazala da granice za mene jednostavno ne postoje", izjavila je Lopez, koja se jednog dana, po uzoru na svog supruga Bena Afflecka, namjerava okušati i u filmskoj režiji.

Pročitajte više