Jennifer Lopez zapalila pistu u Milanu u ikonskoj haljini s Grammyja 2000.

Foto: Getty Images

JENNIFER LOPEZ priredila je večeras veliko iznenađenje gostima na Milanskom tjednu mode kad je pistu na Versaceovoj reviji proljeće 2020. zatvorila u replici ikonske haljine koju je nosila na dodjeli Grammyja 2000. godine.

Embed from Getty Images

Umjesto tradicionalnog defilea na kraju revije, na oduševljenje svih na pisti se pojavila Jennifer Lopez u ažuriranoj verziji svoje poznate haljine s Grammyja. Pjevačica i glumica u 51. godini tako je i službeno debitirala na modnoj pisti, piše Harper's Bazaar.

Embed from Getty Images

Pri kraju showa je Donatella Versace uz pomoć Google Asistenta suptilno najavila Jennifer Lopez, a kad se ona pojavila, izazvala je najbrže ovacije ikad na modnoj reviji.

Ove se sezone obilježava 20 godina otkako se zelena haljina prvi put pojavila na pisti Versacea, prije nego što ju je pjevačica proslavila na dodjeli Grammyja (fotografija ispod).

Embed from Getty Images

Trenutak s crvenog tepiha bio je toliko pretraživan da je doveo do izuma Google Imagesa, zbog čega je talijanska modna kuća odala počast i pjevačici i Googleu.

Show je završio tako što su Jennifer Lopez i Donatella Versace hodale jedna uz drugu pistom, što je prizor koji su mnogi na društvenim mrežama već prozvali legendarnim.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Pročitajte više