Jennifer Lopez: Živjela sam u strahu da ću ostati zauvijek sama

Foto: EPA

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (54) gostovala je u talk showu The Kelly Clarkson Show voditeljice Kelly Clarkson u kojem je progovorila o svom novom dokumentarnom filmu i albumu, ali i otkrila neke detalje iz privatnoga života.

Naime, prije nego što se pomirila s glumcem Benom Affleckom (51) s kojim je bila zaručena prije 20 godina, Lopez je bila u strahu da će ostati sama. "Ovo nije bajka za djecu, ovo je prava bajka", rekla je J.Lo koja je odrasla u velikoj obitelji koja je bila daleko od imućne. Uvijek je netko bio u kući pa joj je trebalo dugo da nauči kako živjeti sama, ali i kako da bude sama sebi najbolji prijatelj.

"Danas puno bolje funkcioniram, no trebalo mi je puno posla da dođem do ovoga. Treba puno rada da promijeniš nešto na sebi, svoje navike, a upravo se o tome radi u mom filmu - mijenjanju navika", zaključila je Lopez.

Podsjetimo, Lopez i Affleck započeli vezu 2002. godine, a zaručili su se kasnije te godine. Međutim, par se razišao 2004. godine nakon što su godinu prije odgodili vjenčanje. Nakon godina razdvojenosti Lopez i Affleck konačno su se ponovno ujedinili 2021. i vjenčali 2022. godine.

"Nisam mogla vjerovati, a mislim da nije ni on. To nismo planirali. Stvarno smo nastavili sa svojim životima, ali kada smo se ponovno povezali, bilo je to gotovo trenutno i jednostavno smo znali", rekla je ranije Lopez koja iz prethodnog braka s Marcom Anthonyjem ima blizance Maxa i Emmu. Affleck iz braka s Jennifer Garner ima dvije kćerke, Violet i Seraphinu, te sina Samuela.

Pročitajte više