Jeremy Clarkson izvrijeđao Meghan Markle: Blesava mala TV glumica

Foto: EPA

POZNATI voditelj Jeremy Clarkson osvrnuo se na nategnuti odnos između Meghan Markle i Piersa Morgana.

U kolumni za The Sun Jeremy Clarkson osvrnuo se na cijeli slučaj i napisao da je Markle omiljena među "mladima i glupima koji vjeruju da će njezin brend glupavog izigravanja žrtve jednog dana dovesti do propasti monarhije".

Clarkson zaključuje i da za to nema šanse, jer su preživjeli odsijecanja glava, afere i abdikacije, i dodaje: "Prilično sam siguran da će prebroditi banalna razmišljanja blesave male TV glumice. Vjerujte mi, Markle je gotova i kroz pet godina će pozirati pred Taj Mahalom ili na jahti playboya na Mediteranu, a jadni Piers će shvatiti da je posao izgubio bez razloga."

Podsjećamo, nakon intervjua Opri Winfrey koji je odjeknuo diljem svijeta, Morgan je u sklopu showa Good Morning Britain izjavio da vjeruje da je Markle lagala o svojim samoubilačkim nagonima koji su rezultat tretmana određenih članova kraljevske obitelji. Nakon što ga je suvoditelj emisije zbog izjava kritizirao, Morgan je ljutito napustio studio, a zatim i dao otkaz.

Njegovi komentari rezultirali su rekordnim brojem pritužbi gledatelja kojima se njegove izjave nisu svidjele.

Ova podrška je neobična jer Clarkson i Morgan nisu uvijek bili u dobrim odnosima, a stvari su eskalirale kada je Clarkson pod utjecajem alkohola napao Morgana na dodjeli British Press Awardsa 2004.

"Zapravo su bila tri udarca. Ostavio mi je trajan ožiljak na sljepoočnici jer je imao prsten, ali dobro je to da je slomio mali prst jer sam toliko tvrd", rekao je kasnije Morgan.

Pročitajte više