Jesen u Piranhi: Odličan program, pregršt zabave i još bolja ekipa

VLAK koji još pet srijeda vozi u R'n'B ritmu u klubu Piranha za vas je pripremio klupske poslastice s tanjura najpoznatijih DJ gurmana Oli Dobollija i Zrne. Ljubitelje starog R'n'B zvuka u srijedu 16. rujna u klubu Piranha očekuje muzički virus "All time favorites" koji će prostrujati vašim plesnim venama kroz najbolje godine žanra R'n'B, funk i hip-hop.

Sestre Ivana i Marija Husar će nastupiti u srijedu 23. rujna na svom tradicionalnom tulumu u Piranhi koji iz godine u godinu okuplja glazbenu elitu ali i one koji su ovisni o svirkama uživo. Nakon seki Husar, u srijedu 30. rujna slijedi veliki fashion show Angelsica u izdanju Ninchystyle.

Business Class

Let na koji ćete se ukrcati na pretposljednji Business Class u klubu Piranha odvest ce vas u svijet umjetnosti. Uspješnu ljetnu sezonu Business Class-a začiniti će izložba slika mladog, eminentnog Hrvoja Puškarića, a naziv izložbe i večeri bit će "Baile, arte y passion". Piranha Airlines Vas poziva na pretposljednji party u klubu Piranha na čelu sa uvijek sigurnim pilotom DJ Nenom, dok ćemo se sljedeći četvrtak oprostiti od Business Class-a uz program i nastup pop kantautora i slikara Mor Rolla koji ce ujedno predstaviti i svoju izložbu.

VIBES powered by Igra.hr

U klubu Piranha , 18. rujna, održati će se "Brucošijada",  Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, koju dugi niz godina organizira Hrvatska studentska asocijacija ( HSA ) s istoimenog fakulteta. Poznate brucošijade ekonomista slove kao najposjećeniji i zabavniji eventi već dugi niz godina. Klub Piranha preporučuje: Dođite i zabavite se u klubu Piranha te uživajte u zadnjim čarima ljetnih dana uz još poneki šareni koktelčić. Prisjetite se kako je to nekada bilo kad ste se vi nazivali "brucošima", a ono što vam mi garantiramo je vrhunska zabava.

Pure Piranha

Popularne subote na jezeru Jarun ne jenjavaju unatoč prvim naznakama jeseni. Pregršt zabave, mladi i udarni dan za zabavu biti ce dovoljni mamac da svoj izlazak rezervirate bas za Pure Piranhu. DJ Carlo pobrinut ce se da vas osmijeh ne silazi s lica, a ultimativni clubbing hitovi odzvanjat će vrućim podijem kluba Piranha.

I za kraj, naravno, svi ste pozvani na grandiozno otvorenje programa u četvrtak 1. listopada u klubu Gjuro2.

Pročitajte više