Jessica Alba odjenula Pradinu "stolnjak" haljinu i čizmice kakve ima i Iva Šarić

TKO JE točno birao haljinu u kojoj se Jessica Alba, dosad viđana u glamuroznim izdanjima, pojavila na londonskom crvenom tepihu, prilikom premijere filma "Valentine`s Day", zasad nije poznato. Haljina koja više nalikuje stolnjaku iz jedne od bavarskih pivnica, nosi Pradin potpis, a kombinaciju je lijepa glumica upotpunila plavim Miu Miu čizmicama, istim onakvim kakve si je u crvenoj verziji za tisuću eura u Milanu nabavila Iva Šarić, hrvatska manekenka i djevojka nogometaša Jerka Leke.

28-godišnja glumica, kojoj je pripala jedna od uloga u romantičnoj komediji "Valentine`s Day", na premijeri filma je kazala: "Volim Valentinovo jer je to doba godine koje vraća iskru u vašu vezu". Alba je za Casha Warrena udana od svibnja 2008. godine, ali i dalje smatra kako je "brak hrpa sranja". U nedavnom intervjuu je rekla: "Dugo mi je trebalo da pristanem na brak jer smatram kako je ta zajednica `deformirana`. Naime, u originalu su se dvije obitelji sjedinjavale kako bi bile snažnije. To je bila stvar preživljavanja, a ne ljubavi ili srodnih duša".

"I onda se brak iskomercijalizirao, čak i djecu kroz Disneyjeve crtiće uče tome da je sve u pronalasku princa na bijelom konju koji će  te oboriti s nogu. Mentalitet je takav da svi misle kako to treba biti veliki dan i trebaš imati veliku bijelu haljinu, kako je to dan kad svaka djevojka postaje princeza. Ne slažem se s time. To je tradicionalno uvjeravanje supruga da je on tvoj kralj. To je hrpa sranja. Ljubav i poštivanje da, ali trebaš voljeti i poštivati i samu sebe", smatra Alba.

Pročitajte više