Jessica Simpson namjerava zatrudnjeti sa svojim prijateljem homoseksualcem

JESSICA SIMPSON otkrila je da ima plan u slučaju da ne dobije dijete do četrdesete. Naime, ako ne uspije naći muškarca svog života dotad, Simpson će začeti dijete sa svojim frizerom i najboljim gay prijateljem, Kenom Pavesom. Otkako je prije godinu dana postala tetka, priznala je da su se njezini majčinski nagoni naglo aktivirali.

Otkad se prije četiri godine razvela od Nicka Lacheyja, pokušava naći pravu ljubav. Budući da žarko želi dijete, a uskoro će navršiti trideset, Jessica je odlučila da je ništa neće spriječiti da dobije dijete. Stoga je odlučila, obitelj zasnovati sa stilistom koji je odlučio pomoći joj da dobije dijete. "Jedva čekam da dobijem dijete. Iskreno, ako ne dobijem djecu do četrdesete, moj najbolji prijatelj Ken Paves i ja ćemo dobiti djecu. Zašto ne?", izjavila je.

Ne samo da joj Paves želi ostvariti želju da postane majka, već je požuruje u tome. "Ja sam spreman već sada, ne želim postati otac s pedeset. Pokušavam je uvjeriti da postane majka prije nego navršim četrdeset, što je za dvije godine", zaključio je frizer i stilist.

Pročitajte više