Jessica Simpson: Ne zaslužuju svi vidjeti što se nalazi ispod moje odjeće

LIJEPA glumica i pjevačica Jessica Simpson, koja je posljednjih mjeseci od seks-simbola postala punašna slatkica, krasi naslovnicu Allure magazina. U intervjuu koji je dala za spomenuti američki časopis osvrnula se na bivše veze, debljinu i bujno prirodno poprsje na kojem joj zavide žene diljem svijeta.

Jessica je povrijeđena zbog Mayerovih izjava o njezinu seksualnom umijeću

Podsjetimo, Jessica je nedavno punila medijske stupce svojom vezom s pjevačem Johnom Myerom koji je otkrio da je njegova bivša odlična u krevetu. "Seks nam je bio odličan. Jeste li ikad pomislili da biste najradije odustali od svega što radite te se jednostavno čitavo vrijeme seksali? Kad bi mi ona naplaćivala deset tisuća dolara za seks, prodao bih sve što imam samo da opet završimo u krevetu", izjavio je bivši dečko prsate pjevačice koja tvrdi da ju je pomalo uvrijedilo to što je Mayer tako otvoreno govorio o njihovu odnosu.

Kada je u pitanju njezin bivši dečko Tony Romo, igrač američkog nogometa, Jessica se još uvijek prilično raznježi kada govori o njemu, što je dokazala i u posljednjem intervjuu. "Još uvijek sam njegova velika obožavateljica. Često odem na tekmu kako bih ga podržala. Baš sam danas pričala s njim... Nijedan moj prekid nije bio tako gorak kao ovaj s Tonyjem", priznaje pjevačica koja je nakon prekida s Romom pala u depresiju, udebljala se i zatvorila u svoja četiri zida.

"Nije me briga hoću li dobiti Oscar ako se skinem na filmu jer to nikada ne bih napravila"

Ipak, zbog brojne podrške koju ima od obitelji, prijatelja i obožavatelja, Jessica je odlučila krenuti dalje i ne obazirati se na ružne komentare koji su je pratili nakon što ju je ostavio Tony Romo. Kada je u pitanju njezina debljina, Jessica priznaje da joj ljudi na ulici često dobacuju kako uopće nije debela, što je jako razveseli.

Za razliku od mnogih svojih kolegica koje su se razgolitile zbog filmskih uloga, Jessica nikada ne bi otišla do kraja radi veće gledanosti ili osvajanja zlatnih kipića. "Nije me briga hoću li dobiti Oscar ako se skinem na filmu jer to nikada ne bih napravila. Mislim da ne zaslužuju svi vidjeti što se nalazi ispod moje odjeće. To čuvam za svojeg budućeg supruga", zaključila je kroz smijeh lijepa Jessica.

Pročitajte više